torsdag 28 januari 2010

Inför falunresan

Hinner knappt hem med tvätten förns den ska packas igen,för på måndag bär det av mot falun ,men det gör inget bara vi kommer närmare en seger hoppas det blir mot falun. 14.30 går bussen, den sänds tydligen på tv 20.15. Hoppas. Söndagen blir väl till att förbereda inför resan.

Helsingborgsresan...

Va med laget ner till helsingborg i går för spel, gick inge bra förlorade med 4 - 2 men jag tyckte att stämningen va helt ok. Jag gjorde det jag brukar göra koka kaffe, packa upp matchställen, vattenflaskorna ska fram fyllas på, Bananerna ska läggas upp, sen e det bara att peppa killarna. Tyckte det såg bra ut i första vi gjorde första men sen vet jag inte vad det va som hände, det verkade som om någon drog ur proppen. Vi sköt å sköt å sköt men ingen utdelning, va händer?? jag vet inte, undrar om jag kan bidra med något, som matrialare börjar man undra, fundera på va man kan göra annolunda, mer eller på annat sätt bidra med . Hemresan gick inte fort pga vädret, men det gjorde inget jag la mej på golvet i bussen o somnade på min kudde, landade i solna på morronkvisten för hemkörning till frugan o kaffekoppen.

ojoj, nu e jag på djupt vatten.....

Tanten har länge bloggat så jag tänkte att jag ville oxå pröva på det , jag har en vän som oxå bloggar å det verkar vara ett bra sätt att skriva av sej på. Har länge letat på nätet efter en sida om matrialare men inte hittat, så jag tänkte att här kan jag komma med ideer o tankar om hur man e som matrialare både med och utanför laget.