lördag 13 mars 2010

Första kvarten - Mot Falun....

igår spelade vi första kvarten mot Falun i borgen, Vinst med 7 - 5 SKÖNT. Det är skönt med en vinst med sej när vi nu på måndag åker upp till Falun. Var i borgen rätt tidigt för att ta hand om materialet, tröjorna hade jag hängt upp dagen före så det va ju bara att fokusera på grabbarna o det dom behöver, vatten, lindor,extradricka, skobyte, kaffe till tränar`n ( Uffe alltså ). För jag brukar säga att e han glad så e vi gladare. Jag hade klycha i går det var vi ska inte jogga ner dom vi ska springa ner dom å det tyckte jag att vi gjorde stundtals, men ändå så slappnade vi av emellanåt??. Det som är skönt att efter att man gjort det man skall så sätter man sej ner å dricker en kopp kaffe det e livet de se. Fick jättebra hjälp igår med allt, det e bra. Vill passa på att tacka Hinken , Kalle och Camilla för all hjälp som min dotter fick. Det gick bra. Så nu e det bara att börja ladda till Söndag och Måndag. Så till nästa gång vi hörs så finns jag, ser jag men syns inte.

söndag 7 mars 2010

Förlust mot Balrog - en tung sak......

Vi spelade i dag i borgen mot Balrog FÖRLUST med 2 - 5 vad säjer man ??? vad var det som gick snett, jag vet inte än, men jag ska sätta mej ner och tänka igenom matchen om jag kunde ha gjort någe annorlunda än jag brukar. Jag tyckte jag hade koll på allt innan matchen, ja det förstås det va ju egebrants tröja som var på vift, men den lyckades vi hitta med en lättnades suck, talar inte om var vi hittade den hihi. Sen till matchen jag tyckte det såg svårspelat ut men vad vet en matrialare, jag tyckte att Balrog hade mer tändvätska än oss. Men det var sista seriematchen, nu väntar slutspelet och det är mot Falun nu på fredag i borgen, ska bli roligt och ett stort ansvar som läggs både på mej och laget, tränarna, napparna. Men som jag har sagt tidigare så har det varit en helt underbar resa med detta lag med tränare, napprapater, busschaufförer. Nu laddar vi om grabbar för det tänker jag göra, så till nästa gång,  finns jag, ser jag , men syns inte.

Balrog - Hemma i borgen.....

Idag är det sista matchen i seriespelet, motståndet står Balrog för, jag laddar som vanligt upp som jag brukar, åker dit i god tid innan alla kommer då hinner jag sätta på kaffe, plocka fram ställen, hålla på lite i förrådet.

Hoppas att vi spelar som mot pixbo eller kanske höjer oss lite till ? Vem vet, det kanske släpper helt i dag så killarna kan spela ut, själv e jag lite klyven, jag håller på att tagga ner samtidigt som jag peppar upp mej inför slutspelet för då måste jag vara på topp hela tiden, det ska bli en rolig, tuff utmaning.
Jag som matrialare försöker att tänka lika som tränarna gör.  Det har varit en kul, rolig, utmanande, lärorik resa jag har gjort med killarna o laget under seriespelet. Det ska bli spännande att få delta i ett slutspel.
Så tills nästa gång finns jag, ser jag men syns inte.