lördag 27 februari 2010

Nöta bänk från annan vinkel........

Efter många år i olika hallar med egna barn som spelar innebandy, och hallarnas underbara BÄNKAR så har man nu som matrialare fått se en helt annan vinkel, den från spelarnas sida.
Det gäller hallar, duchar, kontakter inne i omklädningsrummen ( det är något jag saknar i många hallar ) för det behövs för mig och mitt lag eftersom jag kokar kaffe till spelarna.
Så här kommer mina tankar om ett antal hallar som vi besökt under säsongens seriespel.

BOTKYRKAHALLEN :
litet..( vi fick bara ett omklädningsrum), inga kontakter, dåligt med vattenpåfyllningen, inget bord, BRA med att det var nära till planen. Så + + plus.

TIBBLEHALLEN :
långt att gå med allt matrial, en hiss man måste ha nyckel till ( då måste man först ha tag på vaktmästaren ) om man inte vill ta alla trapporna, bra omklädningsrum, bra med vattenpåfyllningsmöjligheter, nära till planen, kontakt i rummen, så + + + plus.

ERIKDALSHALLEN :
FICK VÄNTA LÄNGE MED ATT FÅ NYCKLAR, fick två 2 rum lååångt från varandra så tränarna fick lite motion, INGA kontakter i rummen så jag kunde inte koka kaffe till spelare / tränare / napparna, fick gå upp till fiket och köpa en termos, DÅLIGT, så utdelningen av frukt/ energikakor blev lite sisådär men det gick, man får vara där men inte synas. Stolar i båset BRA så + + plus.

FALUKURIR ARENA;
ETT RUM så det blev TRÅNGT, kontakt i rummet......BRA det blev kaffe, men naprapaten fick stå utanför med sin bänk INTE BRA, bra vattenpåfyllning, INGET BORD ( jag saknar bord i rummen ) stolar i båset BRA, hyfsat nära till planen. så + + + plus.

FYRISHOV:
fick två rum det blev sisådär med frukt/energikakorutdelningen, kontakt i rummen BRA, helt okej vattenpåfllning, nära att bära in matrialet, hyfsat nära till planen, stolar i båset BRA, , inget bord ( fick säga till om ) -. så + + + plus.

IDROTTENS HUS:
BRA stort omklädningsrum 2/1 mycket bra, nära att bära in matrialet, kontakter i rummet, BRA vattenpåfyllning, nära till planen, inget bord ( fick säga till om ), bra duschar. så + + + + plus.

JAKOBSBERGS SPORTHALL:
en bit att gå med matrialet, BRA omklädningsrum, BORD i rummet, kontakt i rummet, stod en stor fruktkorg med div. frukt / kexchoklad/mandariner/ festisar på bordet när vi kom, en trappa upp till planen, BÄNKAR haaalllllåååå vi snackar om SSL, så + + + plus.

Jag kommer att lägga in fler arenor vid senare tillfälle, så tills dess finns jag, ser jag ,men syns inte.

söndag 21 februari 2010

Ingen Match idag, sorry

Jag tycker att det är bra att dt finns några som tar klass 2 varningar på allvar, Pixbo var ett utav dem. Men det är bara att ladda om tills nästa match, då ni , men nu får vi lite extra rehabdagar det e bra, och jag får lite extra förrådsplanering, lägga upp nytt matrial, kolla över om det är något som ska till tryck. Så till nästa gång finns jag ser jag men syns inte.