lördag 20 mars 2010

Vinst 11 - 3 vad säger man.....

Vinst i borgen med 11 - 3. Jättebra grabbar. Dagen började med att jag kom lite sent till hallen, så det blev lite brådis med att ta fram material, matchställ, strumpor, fick nya strumpor idag 2: or alltså och 4: or så en del grabbar blev glada. Men jag tyckte att jag lyckades ganska bra för vi vann ju, så då måste jag ju ha gjort ett bra jobb. Fick bra hjälp utav grabbarna på bänken med att flytta klubbor i pauserna, Richard hjälpte mej att samla in flaskorna, handukarna, Henke hjälpte oxå till med mycket, det är bra att ha han där som en backup. Så nu laddar vi om inför Måndag då styr vi bussen mot Falun igen och då ska vi visa att jogging inte är något för oss, för viska springa ner dom å å tills nästa gång finns jag, ser jag men syns inte.

måndag 15 mars 2010

Falun nästa.....med sol

Idag bär det iväg till dalarna, Bussen avgår 12.30 från solnahallen. Igår hade vi en bra träning i råsta park,  ska till solnahallen  idag igen lite tidigare för att kolla dom sista detaljerna. E littttte taggad inför matchen. För nu under slutspelet så har jag/ ledningen utökat servicen till laget såsom extra energidricka, mer frukt snäppat upp servicen, håller lite extra koll om det är något grabbarna behöver. Gillek kanske behöver nya dojor, om bladen e med, lindorna, svettbanden, alla flaskorna. Så tills vi hörs nästa gång så finns jag, ser jag men syns inte.

söndag 14 mars 2010

Söndag - Träning, förberedelse inför Falun.....

Idag söndag, vaknade 5.30 kunde inte sova, jag har redan börjat planera inför resan i morgon.
Idag är det träning i Råsta park men först ska jag till Solnahallen för ett möte med Lasse Granqvist och Patrik Jansson.
Packa lite till Falun imorgon Måndag för den andra kvarten.
Måste se till så att jag får med mig det nya matchstället. Det är det vita stället som gäller.
Vi fick nytt ställ inför slutspelet, började med det svarta i fredags. Det tyckte grabbarna var en höjdare, där lyfte jag mig kanske med 15% så då har jag bara 15% kvar av mina 130% men man vet alldrig???  =)
Sen i eftermiddag ska jag med sonen för spel på Lidingö " Bodalshallen" mot Offensiv hmm.
Det blir en hektisk Söndag men vad gör det man får ju göra sånt man tycker om att göra, "curlingfarsa" eller??
Nä nu dax för duschen så till nästa gång finns jag, ser jag men syns inte.