lördag 20 februari 2010

Torsdag- Match mot Täby

Torsdag... Slutar tidigare på jobbet för att åka till tibblehallen. Förberedelse inför match, Tyckte det var långt att bära matrialet, en hiss som man var tvungen att ha nyckel till, så det var bara att bära ner till omklädningsrummen. Där börjar jag med att hänga upp matchställen, göra iordning vattenflaskorna, lägga upp bananerna, kexchokladen, kaffet, muggarna. Sen är det bara invänta killarna och peppa dom så mycket jag kan, som jag hoppas att det uppskattas. Det var en mycket jämn match som jag tyckte stod å vägde, tyckte att domarna vid ett tillfälle släppte ett frislag lite för lätt som blev mål. Det var en ganska känslig tidpunkt i matchen. Hursomhelst så slutade matchen i Täbyfarvör 5 - 4, så nu e det bara att ta nya tag, blicka framåt och använda det vi har och göra så bra som möjligt av det, Kevin kommer tillbaka, hoppas kim kommer tilbaka snart han behövs i truppen, Det går mycket tankar nu hur  jag/vi ska höja oss mer. Så tills nästa gång vi hörs, finns jag,ser jag men syns inte.

söndag 14 februari 2010

Bra jobb bakom eller.........

Skönt äntligen släppte det!
12 - 3 mot Umeå det var riktigt skönt, puh, pust.
Det var verkligen en laginsats, framför allt klev Jocke Ulvhag fram, Norman var slitvarg som vanligt.
Starkt, rakt på det är sånt vi vill se!
Men det kändes i luften att någonting var på gång. Gjorde som vanligt med matrialet, bananerna, kexchokladen, peppet i rummet, hängde upp matchställen på sina platser och gjorde iordning vattenflaskorna till spelarna, bytte blad åt några, såg till att Uffe fick sitt kaffe (men utan bulle), pratade med Camilla (naprapaten) om mitt lår som jag fick krampkänning i.
Vet inte........... måste ha gjort en dålig uppvärmning. Träning i morgon, match torsdag mot Caperio i Täby. Då ni....................tills dess finns jag, ser jag men syns inte.

Idag gäller det....

Söndag, vaknade med skallvärk, har legat och planerat dagen, matchen, matrialet, grabbarna, omklädningsrummet,färgen på kalsongerna osv,osv ;). Det känns i hela kroppen att något e på gång, det är en sån där känsla som man inte kan beskriva för någon, hoppas nu bara att den håller hela vägen. Ska med danne min yngsta han ska spela med aik i tibblehallen kl. 12 mot täby så jag laddar även för den, det gäller att peppa danne så mycket det bara går, det ska bli kul att se honom spela igen det va ett tag sedan, se var han står i utvecklingen hoppas att även där det går bra. Nä nu ska jag dricka ur mitt morronkaffe så hörs vi efter matchen.